Спечели почивка в Гърция за себе си и домашния си любимец с Pet Paradise и вила "Аспровалта"

С приближаването на лятото идва време да помислим и за почивката си.И тъй като четириногите ни приятели са част от семейството, важно е да погрижим и за техните незабравими морски преживявания.
Това е и причината Pet Paradise - мястото, където обичат домашните Ви любимци, да предоставят възможността да прекарате прекрасни моменти на морския бряг в компанията на домашния си любимец с  новата си игра. Наградата в нея е почивка в живописното курортно селище Аспровалта и е осигурена от собствениците на  едноименната къща за гости. Вила "Аспровалта"  се намира само на 500 метра от морския бряг и предлага всичко необходимо за пълноценен отдих.
Ако искате да спечелите 2 нощувки в слънчева Гърция, трябва само да изпълните няколко стъпки:
1. Харесайте поста и страницата на Pet Paradise, както и тази на вила "Аспровалта".
2. В коментар под поста напишете имената на поне двама свои приятели, които бихте искали също да получат шанс да спечелят това незабравимо преживяване заедно с четириногия си приятел.
3. И като за финал - споделете този пост на личната си стена.
Победителят ще стане ясен на 15 - ти април, като името му ще бъде изтеглено на случаен принцип и излъчено във видео на страницата на Pet Paradise.
А за да бъде домашният ви любимец напълно подготвен за преживяванията си по време на почивката, в Pet Paradise ще се погрижат и за безупречния му външен вид. Новооткритият Грууминг салон предлага пълен набор от услуги, които не само ще подобрят цялостното състояние на козината му, но и ще допринесат за пълноценен и здравословен начин на живот. Салонът, както и магазин Pet Paradise, се намират в блок 184 във варненския квартал "Чайка".