Задържаха 43 - годишен, отвлякъл и изнасилил брутално 3 млади жени

Полицията в Бургас задържа 43 - годишния Николай Паскалев, криминално проявен и осъждан, който отвлякъл и брутално изнасилвал 3 млади жени на възраст 22, 23 и 24 години.

 Това съобщава "24 часа".
Извергът е задържан в село Приселци, като там са открити много вещи, свързани с престъпленията, включително и свинските опашки, с които връзвал момичетата.
"Задържаният се разследва общо за три отвличания, три изнасилвания и два грабежа, като най - вероятно ще му бъдат повдигнати и 3 обвинения за блудствени действия", съобщи на брифинг апелативният прокурор Любомир Петров.
Шефът на полицията Калоян Калоянов добави, че задържаният е действал изключително брутално с момичетата и ги заплашвал, че ако подадат сигнал в полицията, ще им отмъсти. След като било изнасилено, едното от момичетата било накарано да почисти къщата, допълни прокурор Петров. Окръжният прокурор в Бургас Георги Чинев добави, че пострадалите съдействат изключително много на разследващите органи. Засега задържаният не е давал обяснения, полицията издирва и негов съучастник.