Катастрофа с трима пострадали до "Харамията", трафикът е затруднен

Трима души са откарани в болница, след като два автомобила се блъснаха рано тази сутрин на пътя за Бургас в района на местност "Харамията", преди Варна, съобщават от Областната дирекция на МВР в града.
Снимка: Архив


Трима души са откарани в болница, след като два автомобила се блъснаха рано тази сутрин на пътя за Бургас в района на местност "Харамията", преди Варна, съобщават от Областната дирекция на МВР във Варна. -0:18 Към момента движението там не е спряно, но се осъществява с повишено внимание.

По-сериозно е пострадал един от тримата отведени за преглед. Това е 45-годишен пътник от единия автомобил. Той е с фрактура на лявата ключица, но вече е освободен за домашно лечение. Друг, 44-годишен, мъж също е прегледан и е освободен с контузни наранявания, без опасност за живота. Третият пострадал, който е на 46 години, чака да му бъде направена рентгенова снимка, но също е в съзнание и контактен, няма опасност за живота му. Сигнал за инцидента е подаден в 7.45 часа тази сутрин. Сблъскали са се два леки автомобила. Причините за катастрофата тепърва се изясняват, но към момента е ясно, че в единия автомобил е възникнала някаква неизправност. Това е довело до загуба на контрол от страна на водача и е станало причина за сблъсъка. След това и двете коли са излезли встрани от пътя. Движението в района на "Харамията" не е спряно, но се образува задръстване. От полицията призовават водачите да проявят търпение и да преминават в участъка с повишено внимание.