Благотворителна кампания във Варна събира средства за децата на пострадали и загинали полицаи

За девета поредна година Областна дирекция на вътрешните работи в гр. Варна подкрепя благотворителната кампания в помощ  на децата и семействата на загиналите и пострадали при и по повод изпълнение на служебния си дълг служители от структурите на Министерство на вътрешните работи и Министерство на правосъдието в гр. Варна.
Снимка: МВР

Събитието се осъществява с благословията на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и с подкрепата на Варненска и Великопреславска митрополия, Община Варна, ОД на МВР Варна, ГД „Охрана“, ГД „Изпълнение на наказанията“, Военна полиция – Варна и Министерство на отбраната. Патрон на кампанията е обласният управител Стоян Пасев.
На 24 юни, от 10:00 до 14:00 часа, на входа на Морската градина, до Слънчевия часовеник на Варна, ще се проведе благотворителен детски концерт и демонстрации на полицейска и военна техника. Събитието ще бъде открито от Духовия оркестър на ВМС, а в него ще вземат участие близо 150 деца.
Организатори на кампанията са Синдикална федерация на служителите в МВР – СФМВР и Синдикат на служителите на затворите в България – ССЗБ.
Средствата, събрани по време на концерта ще отидат за подпомагане на децата и семействата на загиналите и пострадали служители на назованите структури.

Банкова сметка за дарения:
BG51UBBS80021014037340 в банка ОББ /при превод по сметката моля изрично да бъде упоменато основанието за превода/